25 Септември 2024 г. Сряда

Умът и красотата могат да вървят заедно

2010-10-23 10:57:05
Нели Ангелова е българската представителка в конкурса MISS INTERCONTINENTAL, който ще се проведе в Пунта Кана, Доминиканска Република.

Нели Ангелова е българската представителка в конкурса MISS INTERCONTINENTAL, който ще се проведе в Пунта Кана, Доминиканска Република. Тя е модел на агенция Expose Model. Завършила е маркетинг и връзки с обществеността. В момента учи право в УНСС. Била е репортер е в лайф-стайл предаването „Високи токчета", което се излъчваше по Нова телевизия. От там започва кариерата и на професионален модел. Нейни фотосесии са публикувани в български списания, участвала е в ТВ реклами. Снимала е за киното - „Стъклен дом" и „Операция Шменти Капели". Участва в благотворителни инициативи.  Повечето от проектите й са свързани с подпомагане на деца болни от рак и на деца без родители.

- Нели, как се чувстваш дни преди конкурса MISS INTERCONTINENTAL?

- Вече съм спокойна и се чувствам подготвена. Притеснявах се преди да приема, защото знам, че отивам там да представя не само себе си, но и всички хора, които  повярваха в мен - тези, които ме избраха и които ми дават възможност да представя  България.

 

- Как стана така, че ти си лицето на България на MISS INTERCONTINENTAL?

- Агенция  Expose държи правата за този конкурс и организира кастинг, не  конкурс, на който ме избраха. Причината да няма конкурс е, че заради кризата трудно се намират спонсори, а и самите те често се опитват да влияят върху избора на журито.

- Каква е предварителната информация, която имаш за конкурса?

- Ще се състезавам с  участнички от 70 нации от целия свят. Престоят ми там ще е две седмици. Програмата  е много забавна -  от посещение на президента на страната господин Леонел Фернандес, през парти на плажа, който принадлежи към топ 10 от най-красивите плажове в света, до модно шоу с топ дизайнерите на Републиката. Ще има много снимки,видео клипове,благотворителни инициативи. На 30 октовмври ще имаме организирано посещение до Санта Доминго, където ще се срещнем с техния президент.

 

- А как протича подготовката ти?

- Напълно съм готова. С повечето неща свързани с подготовката за конкурса се справих сама, но искам да благодаря и на хората, които ми помогнаха и без които нямаше да се справя.  Дизайнерката  Христина Ангелова от Venus, която ми направи роклята за финалната вечер, модния дизайнер  Евгени Петков, с чиято  рокля ще се представя на кръга с национални костюми, на Вили Боршукова и салони Магама, на Ивайло Станев, който направи всички снимки, на Милена от модно студио Flo atelier и не на последно място на Юлия  Юревич, която ми помогна със съвети за конкурса и какво трябва да очаквам там.

- Кога летиш за Доменикана, с какъв екип?

- Летя в понеделник на 25-ти, а финалната вечер е на 6-ти ноември. Поради липса на средства за Доменикана заминавам сама, въпреки че имаме възможност да взема до 5 човека със себе си.  Тъй като грим и прическа са ни осигурени  само за финалната вечер, се наложи сама да се уча как да се гримирам и да си правя прически.

 

- Какво си пожелаваш?

Да спечеля конкурса, разбира се. Да представя достойно страната ни и да оправдая очакванията на хората, които ме обичат и вярват в мен.

- Какво ти предстои след конкурса?

- Нещото, което е най-важно за мен и  на което залагам е моето професионално развитие,  затова и науката винаги е била водеща за мен. Мога с гордост да кажа, че съм отличничка в университета и че в бъдеще се виждам, като успешен адвокат. До тогава мисля да съчетавам ангажиментите си на модел, актриса със следването. Аз съм убедена, че красотата не изключва ума и обратното.

Нека всички подкрепим българската представителка чрез On-line гласуване, което може да бъде осъществено на сайта  www.missintercontinental.com.

източник: blife.bg

Последни новини от категория Лайфстайл


Новини
Международния ден на жената всяка година се чества на 8 март като ден, който почита борбата за равни права на жените по цял свят. На този ден се честват икономическите, политическите и обществените ...
Новини
Днес почитаме св.Трифон.Свети Трифон се счита за пазач на лозята. Той е бил мъченик, светец лечител, който през 248 г. сл. Хр., при царуването на император Деций Траян бил посечен с меч.Роден ...
Новини
Брад Пит спечели Оскар за поддържаща мъжка роля. Наградата му се присъжда за ролята във филма "Имало едно време в Холивуд".Актьорът победи конкуренцията на Антъни Хопкинс, Том Х ...
Новини
Актьорът Кърк Дъглас е починал вчера на 103-годишна възраст. Новината съобщи неговият син Майкъл Дъглас пред сп. "Пийпъл", цитиран от Ройтерс. "С огромна тъга аз и моите братя ...
Новини
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст във Военномедицинска академия в нощта срещу неделя, малко преди именния си ден.Той бе приет в болницата на 28 декември миналата година с тежка чер ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати