23 Февруари 2024 г. Петък

Фънки номинира Соня и отива в спалнята на Памела

2012-09-21 05:35:35

Орлин Павлов, Къци Вапцаров и Соня Колтуклиева са първите номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother.

Номинацията на Орлин стана ясна още вчера, след като отборът му загуби от този на Фънки в игра. Водещият Къци Вапцаров и вчера и днес получи най-много гласове за изгонване.

Фънки – капитан на спечелилият вчерашното състезание тим, пък получи правото еднолично да определи кой ще бъде третият човек, отиващ на елиминации. Музикалният продуцент посочи Соня Колтуклиева.

„Тя не ми се вписва в картината и я усещам като човек, на кого не му е мястото в тази игра. Има вид на жена, която е адски резонна, не поема рискове, мисли с няколко крачки напред, което пък я прави сериозен конкурент. Малко ме дразни и това, че твърде често сменя тоалетите си”, обоснова решението си Фънки.

Той си извоюва и правото от тази вечер до края на участието си във формата да спи в президентския апартамент, подготвен за холивудската звезда Памела Андерсън.

Иначе при номинациите днес Аксиния даде гласа си за Златка, защото била"кифла". Със сълзи на очи тя номинира и Къци Вапцаров, като сърцераздирателно си спомни как като дете взела автограф от него, а той си забравил химикала у нея. Сега обаче той се борил на всяка цена да остане в къщата. Юлиан Константинов пък номинира Аксиния, защото била претенциозна и превзета, и Къци Вапцаров.

Багата определи за изгонване Ники, който му бил най-големият конкурент в спортните игри, и Къци Вапцаров. Ирен Кривошиева и синът й Владимир номинираха  Златка и Ники.

Самият Къци гласува за Златка, защото била с лабилна психика, силно конфликтна и проявявала агресивност. Втората му номинация беше за Ники Мартинов, защото бил вълк единак и голям стратег.

Орлин гласува за Златка и Ники. Журналистката Соня  Колтуклиева гласува за  Багата, тъй като според нея влизането му в VIP Brother било изнасилено, и за Ники, който не се вписвал в компанията.

източник: dnes.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати