19 Април 2024 г. Петък

Мъж счупи пръчка в главата на дете заради синя слива

2015-07-30 11:47:20
Мъж преби с пръчка 9-годишно дете, защото си позволило да си набере сини сливи от улично дърво. Случката се разиграва пред къщата на самотен човек.

Малкият Рачо се прибирал със свои приятели и пред къщата на побойника децата виждат узряла синя слива и ябълка. Решават да си откъснат, но за беда ги вижда Петър Газов.

Самотникът излиза и започва да ги налага с тояга. Другите момчета отнасят по някой удар, но 9-годишният Рачо е пребит.

"Той счупи пръчката в главата ми. Налагаше ме навсякъде. Виках за помощ, но никой не ми помогна. Откъснах само една слива, бях заедно с мой приятел", разказа Рачо пред bTV.

Възрастният мъж, употребил необяснимата агресия, отрече да е налагал с пръчка малкото дете, въпреки че побоят е заснет от случайни минувачи. За самотния мъж повечето съседи предпочитат да не говорят.

Въпреки, че детето е от ромски произход, съседите са потресени от жестокостта.

"Навсякъде го би, по лицето, краката... А детето плаче и се моли да не го бие. А той му вика: Ставай, ще те убия! Ужас беше!", разказва възрастна жена, станала неволен свидетел на случката.

Валери Радев и дъщеря му виждат побоя и веднага сигнализират в полицията. Мъжът не успява да дочака униформените и тръгва да търси изплашеното дете. Намира бащата на Рачо и му предлага да го закара с колата си до Спешното, за да прегледат момчето.

"Заведохме го в болницата, дадоха му успокоително Много е стресиран, една нощ не е спал", казва майката на пребитото дете.

"На момента, ако го бях намерил, щях да го пребия аз. Законът ако не предприеме нещо, аз ще пусна жалба“, разказва бащата на битото дете.
източник: dnes.bg

Последни новини от категория Крими


Новини
По 5000 евро са предлагани на общински съветници от Созопол, за да гласуват за продажбата на земята край Алепу. Това заяви бившият общински съветник и екс областен управител на ...
Новини
Шефът на Контролния съвет на "Лукойл България" Валентин Златев е призован в прокуратурата като свидетел на 22 юни, съобщи "24 часа".От компанията са заяв ...
Новини
Четирима са задържаните за смъртта на Милен Цветков, коментира пред БНТ журналистът Иво Никодимов.Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ, в кол ...
Новини
Разследващият журналист Слави Ангелов, главен редактор на в. "168 часа", е бил нападнат и пребит тази вечер пред дома си на столичния булевард "Дон ...
Новини
Прокуратурата ще бди да не се извършват престъпления в условията на извънредно положение. Главният прокурор Иван Гешев увери, че ще се съблюдава дали се спазва карантината, ще с ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати