2 Февруари 2023 г. Четвъртък

Кои са зодиите, които не могат да живеят заедно

2017-01-25 10:45:07

Има двойки зодиакални знаци, които просто не могат да живеят заедно или ако го направят, резултатът ще е катастрофален.

Ако вярвате в астрологията, сигурно ще ви е интересно да разберете дали вашата зодия има зодия, с която да е абсолютно несъвместима, дори и без задълбочен анализ.

1. Овен и Рак

Хората от зодиите Овен и Рак просто няма какво да правят заедно в романтичен план. Те биха могли да бъдат тандем в работата, но не и в личния живот. Комбинацията от изключително емоционалния, обидчив и раним Рак и свръх екстремния, леко груб и склонен към скандали Овен е бедствена. Хората от зодия Овен обичат да пътуват и да се чувстват свободни, а човекът Рак е прилепчив към половинката си и като цяло не дава пространство на своя партньор.

2. Лъв и Телец

Комбинацията Лъв и Телец също е по-скоро лоша идея от самото начало. Хората от тези две зодии просто са твърде различни. И представителят на Лъв и този на Телец са твърде взискателни по отношение на своите партньори и очакват прекалено много, докато реалността често е много по-различна. Между тези двама души ще има вечна борба за власт и контрол, която в крайна сметка ще доведе до емоционален разрив помежду им. Има място само за един Цар Лъв в Саваната.

3. Везни и Риби

Представителите на Везни и Риби в началото може да бъдат привлечени един към друг, но те няма да бъдат стабилна двойка в бъдеще. Те имат твърде много различия в характерите си и постепенно тези различия ще изкопаят пропаст между тях. Изчезне ли искрата във връзката им, тези двама души ще започнат да се чувстват объркани, недоволни и потиснати от своето не особено хармонично партньорство.

4. Близнаци и Скорпион

В началото хората от тези две зодии ще искат да бъдат заедно, звездите обаче просто не са в тяхна полза. Най-лошата част от връзката им е, че двамата никога не успяват да намерят достатъчно време, за да бъдат заедно. И двете зодии са склонни да преследват кариера и като цяло са обсебени от своите цели в професионален план. Постепенно влюбената двойка Близнаци и Скорпион се отчуждава и от спонтанното, романтично минало не остава и следа.

5. Стрелец и Козирог

Тези две зодии просто не могат да вървят ръка за ръка в житейски план. Единият от тях е ловец, а другият е плячка. Проблемът е, че Козирогът не обича да бъде в ролята на плячка. В началото той ще полага усилия тази връзка да проработи, но постепенно ще реши, че няма смисъл. Още повече, че при тези два знака липсва сексуална химия, което обикновено води до изневери от страна на Стрелеца, а Козирогът не би ги простил.

6. Водолей и Дева

Тези два знака сред всички други зодиакални двойки, имат най-малки шансове да останат заедно. Те си противоречат във всеки един аспект на живота. Техните интереси са различни, те мислят различно, техните нужди са различни, мечтите им – също. Общо взето, широко-скроеният мечтател от зодия Водолей и тесногръдият перфекционист от зодия Дева няма къде да се срещнат, нито пък има с какво да се впечатлят един друг.

7. Овен и Скорпион

Сравнението между Овен и Скорпион е като това между огън и вода. Те не могат да оцелеят заедно. Връзката им може да бъде страстна и луда, но рано или късно единият ще унищожи другия. И двете зодии са с упорит и властен характер, което е най-големият проблем помежду им. Освен това представителите и на двата знака смятат, че винаги са прави в това, което правят, а другият е на противоположното мнение.

източник: tialoto.bg

Последни новини от категория Любопитно


Новини
Снимка visual capitalistКъдето има хора, има и вируси. Някои от тях заразяват малко хора и не предизвикват масова истерия, ала други, като COVID-19, достигат до нивото на пандемия. В модернит ...
Новини
Лонгирбюерн е най-северният град в света, разположен на норвежкия архипелаг Свалбард, само на 650 мили от Северния полюс. Там в продължение на 4 месеца в годината е непрогледен мрак. Градът ...
Новини
40 години по-късно пускат снимките на Георги Иванов с мистични гледки към Земята, съобщава БНТ.На 7 април в 20,45 часа БНТ1 ще излъчи филма "Полет на ръба на безкрая". Филмът п ...
Новини
Присъствието на коледната елха е задължителен елемент от празниците. Но кога и къде бележи началото си тази традиция? Дърветата отдавна са били използвани за украса на домовете. Още древните китайц ...
Новини
През последните 30 хил. години, племето на сентинелите живее щастливо на малкия си остров, напълно здраво, без нужда от допир до външния свят. От много години насам, никой не може да посещава остров ...
Последни новини:
Анкета
    Резултати